Onderwijs & Examens

Sinds 2018 organiseert Savantis samen met Kenteq een docentendag voor docenten van de opleidingen Servicemedewerker gebouwen en Allround vakkracht onderhoud- en klussenbedrijf. Een mooi moment om in contact te komen met collega’s van andere scholen en om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt binnen jouw sector.

In november 2018 vond de eerste editie plaats van de docentendag Onderhoud en verbouw. Een waardevolle bijeenkomst, omdat docenten suggesties konden doen ter verbetering van de leermiddelen voor de student. Savantis en Kenteq zijn met de suggesties aan de slag gegaan en hebben onder andere aanvullende content ontwikkeld over de basisvaardigheden per vakgebied.
De docenten gaven aan dat zij – net als bij Schilderen en onderhoud en Afbouw – graag regelmatig een docentendag willen. Er is afgesproken om in de toekomst ook voor Onderhoud- en verbouwbedrijf docentendagen te organiseren.
Benieuwd waar en wanneer de volgende docentendag Onderhoud en verbouw plaatsvindt? Houd deze website in de gaten. Wanneer de datum bekend is, komt op deze pagina het inschrijfformulier te staan.
Inschrijfformulier docentendag Afbouw
Wat doen wij met je gegevens? Dat lees je in de privacyverklaring evenementen.

Menu