Onderwijs & Examens

Twee keer per jaar organiseert Savantis een docentendag voor de sector Afbouw. Docenten en instructeurs die werkzaam zijn op een mbo-instelling zijn van harte welkom op deze docentendagen. De docentendag Afbouw vindt steeds op een andere locatie plaats.

In april 2019 waren we te gast bij onze oosterburen. In het Duitse Witten staat de fabriek van ARDEX. Om te voorkomen dat de heen- en terugreis op dezelfde dag plaats zouden vinden, werd de docentendag uitgesmeerd over twee dagen. Op de eerste dag werden we ’s avonds hartelijk ontvangen in ons hotel. Na een heerlijk diner hebben we de avond met elkaar doorgebracht en alvast vooruitgeblikt op de volgende dag.
ARDEX had een interessant en veelzijdig programma verzorgd. De docenten kregen verschillende producten te zien en hebben ook zelf producten verwerkt, waaronder de decoratieve pleister PANDOMO®. Uit de vele vragen die de docenten stelden, bleek hun belangstelling voor de producten. Een rondleiding door de fabriek mocht natuurlijk niet ontbreken.
Daarnaast werden de docenten door Savantis geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen binnen de sector Afbouw. Zo is onder andere de herziening van het boek Stukadoortechnieken besproken. Dit project gaat deze maand van start.
Benieuwd waar en wanneer de volgende docentendag Afbouw plaatsvindt? Houd deze website in de gaten. Wanneer de datum bekend is, komt op deze pagina het inschrijfformulier te staan.
Inschrijfformulier docentendag Afbouw
Wat doen wij met je gegevens? Dat lees je in de privacyverklaring evenementen.

Menu