Onderwijs & Examens

Zoek je een examen op maat? Neem contact met ons op!

Met meer dan 70 jaar ervaring in examenontwikkeling is de Exameninstelling uitstekend in staat om je te ondersteunen op het gebied van examinering. Wil je een examen op maat voor bijvoorbeeld je eigen werknemers? Of een examen op maat voor je school? Wil je je eigen examen laten screenen? Wij voeren het voor je uit.
Vul het contactformulier in en wij bellen je!
Diensten op maat
Examinatoren
De Exameninstelling beschikt over een examinatorenbestand van geschoolde examinatoren voor de examens in de sector Schilderen en onderhoud en de sector Afbouw. Iedere onderwijsinstelling kan gebruikmaken van de diensten van deze examinatoren. De inzet wordt geregeld via onze overeenkomst Inkoop examenproducten en -diensten.

Examinatorentrainingen
Wilt u een op maat gemaakte training/scholing voor uw examinatoren? Wij verzorgen dit voor u. Neem contact met ons op (formulier).
Adviezen op maat
Met meer dan 70 jaar ervaring met examinering zijn we uitstekend in staat om jouw onderwijsinstelling te adviseren over examinering. Scholing van de examencommissie, advies bij het ontwikkelen van eigen examens, het opzetten van een kwaliteitszorgsysteem examinering: wij kunnen je hierbij van dienst zijn. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.

Menu