Onderwijs & Examens

Wil je snel en zonder zorgen werken met keuzedelen? Kies voor Savantis! Voor een groot aantal generieke en beroepsgerichte keuzedelen ontwikkelen we zowel papieren als online (Studeo) lesmateriaal. Daarnaast leveren we een bijpassend examen en docentmateriaal!

Informatie over keuzedelen
Op de pagina ‘informatie over keuzedelen’ lees je over het materiaal van Savantis. Waarom is het lesmateriaal van Savantis de goede keuze voor jou en je studenten? En hoe zit dat met het examen?
Keuzedelen aanbod
Een overzicht van het lesmateriaal, de docentpakketten en de beschikbare examens vind je op de pagina ‘keuzedelen aanbod’. Er staat ook aangegeven welke examenvormen we aanbieden én wat we je adviseren over contact gebonden-, praktijk- en zelf studie uren.
Aanschaf keuzedelen examens
Wil je gebruik maken van de examens voor keuzedelen van Savantis? Op de pagina ‘aanschaf keuzedelen examens’ lees je hoe je dat snel voor elkaar krijgt! Je leest ook wat de voordeligste manier is voor jou.
Keuzedelen op maat
Ben je op zoek naar lesmateriaal of een examen voor een keuzedeel titel waar Savantis nog geen aanbod voor heeft? Bekijk dan eens de pagina ‘keuzedelen op maat’. Daar lees je alles wat je wilt weten over co-creatie.

Menu