Onderwijs & Examens

Ook als je op zoek bent naar lesmateriaal voor een keuzedeel dat wij nog niet aanbieden ben je bij ons aan het goede adres. Savantis biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid voor co-creatie, co-productie en het ontwikkelen van lesmateriaal voor keuzedelen op verzoek.

Co-creatie?
Savantis kan samen met jou lesmateriaal voor keuzedelen ontwikkelen. Zo kunnen we gebruik maken van elkaars kennis en kunde. Jij beschikt over alle inhoudelijke kennis van het onderwerp en kunt onze onderwijskundigen voorzien van alle input. Onze onderwijskundigen daarentegen hebben veel ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van aantrekkelijk lesmateriaal. Samen leveren we een mooi product op!
Savantis heeft inmiddels al een aantal producten ontwikkeld door middel van co-creatie, bijvoorbeeld de volgende keuzedelen:

Co-productie
Savantis kan het lesmateriaal voor keuzedelen dat jij zelf hebt ontwikkeld opmaken, reproduceren en/of uitgeven. Zwart-wit, full colour, op papier of online, voor 10 of 10.000 studenten, de mogelijkheden zijn enorm. Op basis van jouw wensen stellen wij een voorstel op.
Op verzoek
Ben je op zoek naar lesmateriaal voor keuzedelen dat Savantis nog niet heeft en wil je dit niet ontwikkelen in co-creatie? Savantis ontwikkelt ook lesmateriaal op verzoek van een school. Op basis van jouw wensen stellen wij een voorstel op. En desgewenst voegen we een terugverdienmodel toe.
Meer weten?
Ben je enthousiast geworden over keuzedelen op maat of wil je hier meer over weten? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Menu