Onderwijs & Examens

Ben je op zoek naar lesmateriaal voor een opleiding of keuzedeel dat nog niet wordt aangeboden?  Of heb je zelf lesmateriaal ontwikkeld maar het moet nog worden opgemaakt, gereproduceerd en/of uitgegeven? Bij ons ben je aan het goede adres. Savantis biedt de mogelijkheid voor co-creatie, coproductie en ‘op aanvraag’.

Co-creatie
Samen met jou ontwikkelen wij lesmateriaal op maat passend bij jouw situatie. Zo kunnen we gebruikmaken van elkaars kennis en kunde. Jij beschikt over alle inhoudelijke kennis van het onderwerp en kunt onze onderwijskundigen voorzien van alle input. Onze onderwijskundigen daarentegen hebben veel ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van aantrekkelijk lesmateriaal. Zij bouwen jouw lesmateriaal op een gestructureerde manier op, zodat jouw lesmateriaal goed te volgen is. Heb je foto’s, een infographic of instructievideo erbij nodig? Dit kunnen wij ook voor jou verzorgen.
Coproductie
Savantis kan leermiddelen die jij zelf hebt ontwikkeld opmaken, reproduceren en/of uitgeven. Zwart-wit, full colour, op papier of online, voor 10 of 10.000 studenten, de mogelijkheden zijn enorm. Op basis van jouw wensen stellen wij een voorstel op.
‘Op aanvraag’
Heb je de menskracht niet om zelf te ontwikkelen en er is geen lesmateriaal voorhanden? Maar je hebt wel lesmateriaal nodig? Dan is ‘op aanvraag’ een optie. Op basis van jouw wensen stellen wij een ontwikkel voorstel op. En desgewenst voegen we een terugverdienmodel toe, zodat je je investering terugverdient.
Savantis heeft inmiddels al diverse leermiddelen en keuzedelen op maat ontwikkeld, bijvoorbeeld specifieke werkwijzers voor ROC van Amsterdam en ROC Tilburg.
Meer weten?
Heb je een idee voor lesmateriaal dat nog niet uitgegeven wordt? En wil je weten wat Savantis voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Menu