Onderwijs & Examens

Op zoek naar leermiddelen? Savantis heeft een breed aanbod op papier, online en blended, zowel voor docenten als studenten. De leermiddelen worden ontwikkeld door onderwijskundigen. Dit doen zij samen met inhoudsdeskundigen uit het bedrijfsleven en docenten.

Leermiddelen voor studenten
De beroepspraktijk. Dat is het uitgangspunt bij de leermiddelen van Savantis. De leermiddelen voor de student bestaan uit praktijk en theorie. Ze hebben een duidelijke en logische structuur en zijn speciaal ontwikkeld voor de doelgroep.  Dit is onder andere terug te zien in de schrijfstijl, het lettertype en het gebruik van afbeeldingen. Daardoor zijn de leermiddelen ook zeer toegankelijk voor dyslectische studenten. Bekijk hier ons aanbod.
Leermiddelen voor docenten
Ook voor docenten ontwikkelt Savantis leermiddelen, bedoeld om de docent te ondersteunen in zijn lessen. Denk bijvoorbeeld aan het curriculum, antwoordmodellen, extra praktijkopdrachten en nuttige links. Via de zogenaamde docent(en)pakketten krijgt de docent niet alleen de beschikking over het docentenmateriaal maar ook over het studentenmateriaal. Bekijk hier ons aanbod docentpakketten.
Voor welke opleidingen?
Savantis ontwikkelt leermiddelen voor meerdere opleidingen. Bijvoorbeeld voor het mbo- en vmbo onderwijs in de sectoren Schilderen en Onderhoud, Afbouw, Verbouw, Schoonmaak en Glazenwassen, Retail en Sign en Vormgeving.
Vakboeken
Voor diverse sectoren heeft Savantis ook uitgebreide vakboeken en handboeken ontwikkeld. Bekijk hier ons aanbod.

Menu